#Löparfesten 2014-04-26

Underbart väder och förutsättningarna kunde inte varit bättre (-pollen). HLK-92 körde långa intervaller och vi var nog ca 15-20 personer (exl. Hlk:are) som sprang mellan 4 och 6 stycken intervaller nere på Strandpromenaden.

När vi började sa många “jag kan nog hänga med på 5min-tempo”. När de sen väl sprang höll de 4:40.tempo. Alla höjde sig över sina egna förväntningar och alla kämpade tills luften höll på att ta slut. Väldigt inspirerande att få springa med och se hur mycket man verkligen klarar av med bara lite draghjälp och mycket vilja. Alla var rörande överens att gruppträning gör inte bara träningen bättre och mer givande utan även mycket roligare! Löpning är en lagsport!

Jag är också väldigt stolt och glad över Hasse, Mikael A och Johan L som alla tog sitt ansvar och hjälpte mig och HLK att springa i de olika grupperna och förmedla det vår klubb står för. Sammanhållning, träning och att vi ska ha roligt, Tack! Hans R scoutade nya förmågor i långsam-gruppen och Fagerberg körde sitt snyggaste i Kinesen

Vill ni läsa mer om HBGM och Löparfesten? www.Helsingborgmarathon.se

 

/Mikael

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.