Löpning av 2:a halvan HbgM-banan 24/8, uppdaterad info

HLK_HBGM

Söndagen den 24/8 kommer det att vara provlöpning av andra halvan av HbgM-banan tillsammans med Helsingborg Marathon. Håll utkik här, på www.hbgm.se och Facebook efter uppdaterad information om det passet.

Som utlovat kommer det att bli ett långpass som är anpassat för HbgM, 33 km för de som vill det och 20-22 km för de som vill springa en kortare variant. De som vill springa 20-22 km startar vid ingången till Fredriksdal kl 11:00, i övrigt är det samma info som nedan.

Vi startar vid Dunkers kulturhus kl 10:00, och rekommendationen till alla som ska springa den 13/9 är att göra samma förberedelser inför detta passet. Banan vi ska springa är uppritad på www.gpsies.com:

Genom att klicka på länken ovan eller “Details” på kartan så får man möjlighet att läsa in den i sin GPS-klocka och många andra alternativ. För den som föredrar Google Maps så finns banan även där.

Vi kommer att ha farthållare/banvisare för ett flertal olika tempon – allt från 5:20-tempo och uppåt. Håll utkik efter HLK-löpare med ett inplastat informationsblad där det står din mara-måltid och tillhörande långpasstempo.

Även denna gång finns det bra ställen att fylla på vatten, om man vill det:

  • Toaletten i Jordbodalen (6,5km)
  • Omklädningsrummen vid Olympia (9-12,5km)
  • Toaletten vid Krematoriet (18,5km)
  • Toaletten nedanför Serpentinen (26,5km)
  • Gröningen (32km)

/ Hasse

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.