En mera levande www.hlk-92.nu!

Som webmaster är det min uppgift att försöka få fart på informationen som finns här på sidorna. Förutom att det ska vara roligt att springa, så ska det vara roligt att tänka på att springa och att läsa om det…

Jag har infört lite som kanske gör det roligare att titta här på sidorna då och då.

För det första – i menyn ovan så kan du hitta tävlingsberättelser från medlemmarna. Du kan få med just din berättelse på olika sätt (de två första är de säkraste):

  • Skicka den med mail till info@hlk-92.nu
  • Skicka in den som kommentar när du anmäler ditt resultat (i menyn ovan, under Tävling : Anmäl resultat)
  • Ibland händer det att vi plockar tävlingsberättelser som vi hittar i forum eller sociala medier som Facebook, Funbeat, Movescount, Instagram, Garminconnect.

Johans berättelse från Chicago Marathon är såklart flyttad dit!

För det andra – under “HLK” ovan så finns det Månadens Profil. Här kommer vi att kort berätta om en medlem. Det behöver inte vara någon som gjort något speciellt, men det kan vara lite små intressanta detaljer om personer som ni inte kände till. Bra material för våra pratstunder på långpassen med andra ord!

För det tredje – också under “HLK” ovan så finns det beskrivet lite om våra förmåner hos våra sponsorer. Där har jag också lagt till info om saker som vi kan låna av varandra. Har du någon pryl som kan vara skoj att låna, eller någon bok som du gärna lånar ut – maila till info@hlk-92.nu så lägger jag upp det där.

/ Hasse

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.