HLK ska deltaga på HX-festivalen 29/8

Helsingborg Marathon har fått i uppgift att skapa ett event på Helsingborgs HX-festival den 29/8 tillsammans med stadens löparföreningar. Detta är citerat från HbgM:

Sprinttävling i city

Nästa idé kopplat till lördagen är att köra en sprinttävling på stortorget. Once in a lifetime event som körs på ett avspärrat stortorget och ut på Drottninggatan. Cykelklubben kör en grand prix tävling och därför är bana och gator redan avspärrade, alltså krävs ”minimal effort” kring denna biten. Endast några personer som sköter tidtagning och någon flaggvakt. Två heat i pauserna för cykelloppet, ett för herrar och ett för damer. Vi inväntar från HX exakt var vi kan springa, nästa steg är att se om Per Månsson kan komma och kontrollmäta banan.

Det som önskas från HLK är två killar och två tjejer som kan springa Sprinten.

När killarna springer tar tjejerna tiden och vise versa. Detta är en allmän förfrågan där löparna kan anmäla sitt intresse (sen beroende på hur många som anmäler sig) väljer vi ut två+två alt. lottar ut vilka som ska springa.

Min tanke är att inte sikta på att vinna, utan visa upp HLK som en förening för löpträning där vi har kul medan vi tränar.

Anmäl intresse till mig på mailen.

/ Mikael S

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.