Angående kläder

Klädgruppen håller på att titta på nya långärmade tröjor samt även beställa hem fler kortärmade T-shirts. Vi kommer att hålla oss till samma design som vi har i T-shirt och jacka.

För att inte klubben ska binda för mycket kapital i kläder som ingen vill/kan ha behöver vi skapa en ”storlekstabell” som vi kan använda vid beställning. Jag skulle vilja att alla skickar ett mail till mig med vilken storlek ni skulle vilja ha (eller brukar ha) om ni skulle beställa en tröja. Att lämna sin storlek kommer inte innebära att ni är tvungna att köpa någon tröja eller vad som än kommer dyka upp. Storleken kommer bara vara en hjälp för oss att beställa rätt fördelning av plagg.

Samtidigt som ni skickar in er storlek, skulle jag vilja veta om ni är intresserad av T-shirt eller jacka utav det vi redan har. Jag vet att det var några som inte fick T-shirt i rätt storlek vid senaste beställnignen. Inte heller detta är ett köptvång men det gör att vi vet ungefär hur mycket vi ska beställa. Det kanske är någon som skulle vilja beställa en extra T-shirt…

Maila mig på klader@hlk-92.se

Namn                 Storlek        Intresserad av T-shirt, Långärmad, Jacka
nn nnnnnn       S/M/L/XL                                J/N            J/N           J/N

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.