Trailpass den 17 januari

Vi samlas vid vår vanliga plats vid Pålsjö kl 9.30 för samåkning till Kullen. Samordning av transporten tas på träningen eller via Facebook.

Vi startar rundan vid Björkeröd och springer runt Kullahalvön (startar på solsidan för att ta skuggsidan när vi fått upp värmen). När vi kommer tillbaka till Björkeröd har vi sprungit ca 13 km. De som vill går då till bilarna för köra tillbaka eller fika, de som har lust att springa mer tar en runda upp till Håkull (högsta punkten på Kullaberg). Är det bra väder och benen pigga så kan man även ta en runda ner till Nimis. Väder och deltagare får bestämma för trail är lite mer Carpe Diem än asfaltslöpning.

Bra att ha med är vatten under rundan (för de har förmodligen stängt av kranen vid glasskiosken), samt vatten efter rundan, torra kläder och lite kaffe eller dylikt. Har man ett par trailskor kommer det att underlätta, men det funkar även med vanliga skor.

För allas väl och ve så är det bra om några i gruppen har med sig första förband samt mobiltelefoner. Det kan vi ta på Facebook när vi vet vem som ska med.

Med vänliga hälsningar

Henrik P

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.