Aprils träningsschema

Cirka 30 dagar kvar till Hamburg Marathon/halvmaraton. De sista förberedelserna i träningen där vi lagt fokus på söndags- och torsdagspassen.

Aprils träningsschema börjar på påskdagen som också sammanfaller med 1 april. Vi startar vid Dunkers kulturhus (inget aprilskämt) och springer första halvan av Helsingborg Marathon. De som vill fortsätter så länge de känner för det. Tyvärr är vi som håller i träningen bortresta så ni som ska springa får hjälpas åt. Hasse B har några överraskningar för både de som har tröttnat på Industrigatan och de som ska springa i Hamburg.

Söndagen den 8 april delar vi upp oss i två grupper. Grupp 1 under ledning av Hasse B. samlas kl. 09:00 vid Krematoriet och springer mot Höganäs. Grupp 2 under ledning av Hans R tar bussen från Knutpunkten kl: 09:30 (buss 220) och springer till Helsingborg. När grupperna möts vänder grupp 1 tillbaka mot Helsingborg och vi springer gemensamt tillbaka. Vi räknar med att detta (grupp 1) blir ett perfekt extralångt pass (lite över 3h) för de som ska springa maran i Hamburg.

Söndagen den 15 april springer vi tillsammans mot Döshult via Allerum. De som vill springa en kortare sträcka viker av på Döshultsvägen mot Kulla Gunnarstorp. Övriga fortsätter till Grå läge och vänder tillbaka via Domsten.

Torsdagen den 12 april kommer Karolina visa sin favoritrunda i Jordbodalen. Vi samlas kl. 18:00 vid fontänen vid Idrottens Hus och kör gemensam uppvärmning till utegymmet i Jordbodalen. Första varvet blir en guidad tur.

Söndagen den 29 april befinner vi oss i Hamburg och tävlar i hel- eller halvmaraton. Ni som inte ska tävla är välkomna att heja längs banan.

Hans, Karolina och Michael

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.