Träningsschema för april

Nu börjar det äntligen bli lite varmare och ljusare så det börjar bli dags att lägga undan vinterträningskläderna och rota fram sommarkläderna. Normalt sett skulle vi även vara mitt uppe i en intensiv tävlingsperiod med massor av lopp, tyvärr så är det inget normalt år och det lär inte bli några lopp förrän tidigast i höst (även om Sthlm Marathon fortfarande har en liten förhoppning om att kunna köra som planerat). Så istället tänkte vi att vi kör vår egen tävling – ett inofficiellt klubbmästerskap 10.000 m på Hedens IP tis 14/4, ett perfekt tillfälle att skaka ner all påskmat samt att få tävla lite mot varandra. Missa inte detta!! Vi kommer att inleda månaden med Coopers test som eventuellt kommer att ligga till grund för seedning/startordning på 10.000 m loppet så missa inte heller detta!! För övrigt kommer vi att toppa formen med längre intervaller och tuffa backintervaller blandat med gamla klassiska rundor.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.