HLK Invitational, 20/9

Nu kommer det en chans för oss som gärna vill testa höstens form. Vi kör ett “testlopp” i september, två veckor efter HbgM (som tyvärr ställdes in) – 20/9. Den kontrollmätta banan är 3,5km (se bild) och den kommer att passera “vår” parkering varje varv så att man kan ha energi och dryck där. HLK’s rehab-grupp ser till allas grejer medan vi springer. Det är en väldigt lättsprungen runda med mest asfalt, resten hård grusväg, och några lätt trafikerade övergångar. Det kommer att finnas exakta kilometermarkeringar, samt på 10km, halvmara och mara.

För att sprida ut det lite så ska de som vill springa en mara starta kl 9, halvmara kl 10 och 10km kl 10:30. Vi kan också bjuda in andra löparvänner att vara med, jag tror att många kan vara intresserade av ett lopp på en lättsprungen runda. För att inte riskera att evenemanget blir för stort så behöver man anmäla sitt intresse, antingen i Facebook-eventet eller till info@hlk-92.se. HLK-medlemmar har företräde ifall det skulle bli fullt!

Genom anmälan godtar du att ditt namn registreras och offentliggörs (endast förnamn + enstaka bokstav i efternamn) i start- och resultatlistor på vår hemsida samt att bilder och filmer som tas under våra arrangemang kan komma att användas i annonser för kommande arrangemang och på vår hemsida.

All info och startlista hittar du på evenemangssidan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.