2014-09-13 Helsingborg Marathon

Ni som sprang med farthållarna någon gång under loppet kommer nog att hitta er på denna film som Andreas J knåpade ihop med hjälp av den GoPro som han sprang med. På 6 minuter får man uppleva en del av den lycka som man kände under HELA loppet!

Bosse: 

Tufft med skadad fot o därmed halvdan träning. Loppet var dock fantastiskt trevligt med mycket publik o tillrop. Jag pausade på en bänk på Sofiero och åt en bulle och halv banan. Sen var jag pigg igen och kunde spurta i mål.

Mikael:

Helsingborg Marathon, farthållare och kan väl säga att jag är väldigt nöjd med tiden. Underbart lopp med bra stämning längs med banan. Roligt att springa på hemmaplan men så många bekanta ansikten längs banan. Extra roligt att så många HLK:are var med och presterade! Detta har vi tränat för hela året (och vissa längre). Stolt över att vara HLK:are!

Micke:

Mitt mål var att göra en taktiskt bra mara. Och fan va bra det blev. Sprang snabbare andra halvan och mötte aldrig väggen.
Underbart skönt att plocka 200 löpare andra halvan. Mycket nöjd är jag 🙂

Tommy:

Mitt första Marathon. Fan vad nöjd jag är!!!

Katja & Johan:

Vi gjorde det! Vi överlevde! Och vi sprang i mål, hand i hand, på tiden 4.13.08. Tack HLK-92 för träning, tips o pepp! 

HBGM_KatjaOJohan

Hasse:

Helsingborg Marathon – en folkfest! Härligt att ha varit med om att göra det möjligt. Jag, Mikael S och Andreas J (från Göta) höll farten för 4h. Det gick ganska bra, men Mikael propsade hela tiden på att vi sprang något för sakta. Han glömde att hans GPS inte hade funkat inne på Hbg Arena… Trots att det var första gången så tyckte jag att vi höll vår plan ganska bra. Några tyckte att vi gick ut lite för fort, men det var planerat. Dock sänkte vi inte farten så mycket som jag trodde det skulle behövas upp till Ättekulla. Försökte få fart på publiken nästan hela tiden, och det verkade uppskattas.

Mattias:

Helsingborg Marathon – Stafetten etapp 4
Vilken upplevelse! Jag har aldrig sett så mycket folk ute i Helsingborg. Loppet var riktigt lyckat och det kändes relativt bra i benen om än lite tungt. Det som hade kunnat fungera bättre var informationen vid växlingarna men allt kan inte vara perfekt när det är första gången. Bansträckningen var underbar och där fanns verkligen ingenting att klaga på. Nästa år får det dock bli hela maran för mig!
Uppdatering: Fick tydligen en 6:e-plats på min sträcka!