Svettiga insatser i Köpenhamn

Det blev ganska varmt när 10 HLK´are åkte ner till Köpenhamn för att springa halvmaraton. Vi gick in med lite olika målsättning och de som hade spetsat sig mest var Hasse, Mathias, Anders och Karolina. Sedan hade vi en liten grupp med Tommy och Michael som var i hyfsat god form. Lite blygsammare ambitioner fanns hos Leif och Jonny medan Johan hade i uppgift att coacha runt Inga och sin dotter Annie. Hasse sprang in på finfina 1.31,58 under de här förutsättningarna. Alla övriga var mer eller mindre nöjda med sina prestationer för alla kom i mål till slut. När vi väl satt på restaurang Spis med vår burgare och en kall öl i handen så kände vi oss väldigt nöjda med oss själva. Arrangörerna av loppet har dock en del saker som de behöver förbättra. Vätskestationerna var inte på tårna och borden var tomma på fyllda muggar, långsamma löpare hade flyttat sig fram i startleden och blev bromsklossar. Men att inte ge möjlighet till dusch efter loppet är riktigt dåligt. Hade Leif Östling stått på startlinjen hade han sagt: “Va fan får jag för min anmälningsavgift?”

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.