Årsmöte onsdagen den 19 mars 2014

Hjärtligt välkommen till Helsingborgs Löparklubb-92s årsmöte den 19 mars kl. 18:30. 

I år ska vi husera på Florettgatan 25 i Aktiv Ortopedteknik i Helsingborgs lokaler.

I år följer vi traditionen av ett späckat schema och precis som tidigare år har vi bjudit in inpirationsspridare. På scenen 2014 är det två olika föreläsningar, den första av Mikael Engström, Ortopedteknisk chef (tillika löpare i HLK-92) och den andra av Simon och Andreas, initiativtagare till Helsingborg Maraton. 

Efter dessa föreläsningar av inspiration följer sedvanliga årsmöteshandlingar och en bit mat. Ja – Smörgåstårta, samt kaffe/te och kaka. Vi redovisar för klubbens verksamheter under året och arbetar med att göra 2014 till ett bra löparår för alla inblandade. Hans Rosenkvist kommer att hjälpas oss med att blicka framåt mot 2015 och HLK’s gemensamma löparresa.

För att planera med mat och övrigt praktiskt skickar Du ett mail på info@hlk-92.nu senast den 13 mars, eller meddelar någon i styrelsen på träningen om du tänker komma. Till denna e-postadress skickar du även in ev. motioner som du önskar ta upp på årsmötet.

Notera att för att man skall vara röstberättigad på årsmötet skall medlemsavgiften för 2013 vara betald. Medlemsavgiften är: 250: – enskild medlem, 350: – för två i samma familj och hela familjen 450: -.

Medlemsavgiften betalas enligt ovan till:

HLK-92 Plusgironummer 646 05 66-0

Välkomna

HLK-92 styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.