Juni 2014!

Hans R. och Håkan gör comeback i den ordinarie löpargruppen efter att ha tränat på egen hand under delar av våren. Trevligt är att de tagit på sig ansvaret att hålla i träningen under juni. Det är tre datum som kräver extra uppmärksamhet.

Först ut är torsdagen den 5 juni då HLK-92 tränar tillsammans med Filborna löpargrupp. Vi ska springa 6 backar, från Hälsovägen bort till Dag Hammarskölds väg.

Söndagen den 8 juni åker HLK-92 på utflykt till Kullaberg. Vi träffas kl. 09:30 vid Krematoriet för gemensam avfärd. Rundan går från Björkeröd ut till Kullens fyr. På tillbakavägen kommer vi springa uppför Kullabergs högsta punkt, Håkull 187,5 möh.. Efteråt blir det saft och bulle i kohagen. Ta gärna med ombyte.

Torsdagen den 12 juni har Helsingborgs Marathon frågat om vi kan ställa och testa växlingsstationen i närheten av Fredriksdals friluftsmuseum. Det är klart att HLK-92 ställer upp om Helsingborgs Marathon frågar om hjälp.  Samling kl. 17:30 vid huvudentrén till Fredriksdals friluftsmuseum och vi kommer att hålla på till ca: 18:30. Om du inte kan till 17:30 så dyk upp så fort du har möjlighet senast kl. 18:00. Sedan blir det barfotalöpning på någon gräsmatta i närheten av friluftsmuseet alternativt Öresundsparken vid Villatomtsvägen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.