20% rabatt på PERFEKTA vätskebälten!

Många av oss i klubben har för tillfället ett behov av att införskaffa nya vätskebälten därför har Mikael A gjort lite research.

Det finns massor av vätskebälten ute på marknaden men vätskebältena från Perfekta är både testade och uppskattade från medlemmar i klubben i många år så det är dessa vi har valt att inrikta oss på. Perfekta har ett antal modeller att välja på men vi kommer endast att göra beställning på vätskebältet med 5 flaskor (modell B).

perfekta_modelb

Gå in på www.perfekta.nu för att få mer info.

Löplabbet i Helsingborg ger oss 20 % rabatt på ordinarie pris om vi beställer alla bälten samtidigt. Ett 5-flaskors vätskebälte kostar alltså 240kr (ord.pris 300kr) för oss i HLK-92.

Vid samlingen på tisdag och torsdag denna vecka kommer det att finnas tre olika storlekar (Small, Medium och Large) som man kan testa innan träningen så att man vet vilken storlek som passar bäst. Efter torsdagens träning (17/7) gör vi sedan en gemensam beställning och efter ca en vecka kommer vi att kunna gå ner till löplabbet för att köpa våra beställda bälten. Var och en gör det själv, denna beställning är bara för att de ska kunna ta hem korrekt antal av de olika storlekarna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.