Träningsschema augusti

Nu finns det efterfrågade träningsschemat för augusti ute!

Nu går vi förhoppningsvis in i lite behagligare löpartemperaturer när augusti börjar. För de som skall springa Helsingborg Marathon gäller det nu att finslipa de sista detaljerna. All grundträning ska vara gjord nu och därför ska det bara testas av. Augustischemat är helt avpassat för den maran. Observera att ett av passen är på Heden och samlingen är 18:00 på just Heden för gemensam uppvärmning och sedan Supertusingar. Tre pass på den sista halvan av månaden är värt att ge lite mer förklaring. Utförslöpning i flack backe syftar till att helt enkelt få upp hastigheten. Söndagen den 24 kör vi det sista långpasset innan maran och det blir en öppen träning där vi hoppas få med riktigt många löpare även utanför HLK. Precis som vi gjorde den 27/7 har vi ett samarbete med HBGM. Det är lila tröjor som gäller för alla HLK:are. Klarar du detta så klarar du maran. Löpning i kort kortbacke är ett bra pass som inte är så mycket kondition utan en bra träning att toppa formen innan ett lopp. Naturligtvis kommer mer detaljer den dagen vi kör respektive pass. När vi sedan går in i september skall träningen successivt minskas för att komma väl rustad den 13 september.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.