Träningsschema för oktober

Efter starka tävlingsinsatser av HLK-are i september så är det dags för oktober månads insatser och träningsschema.

Månaden började riktigt bra för våra löpare i HbgM, med personbästa både för Caroline och Martin J – grattis! Caroline passade även på att ta en silverplats i svenska mästerskapen i marathon i sin klass (på sin födelsedag, dubbelgrattis!!).

Ett ganska stort gäng spenderade två veckor senare lite mer än 21km på gatorna i Köpenhamn. Vi sprang inte riktigt lika snabbt som de 15 (!) som kom i mål på under timmen, men både John och Michael sprang sina snabbaste halvmaror – grattis!

Lidingöloppet 24/9 hade också besök av några HLKare. Läs Urbans tävlingsrapport här. (eftersom det var hans första LL15 så var det ju PB – grattis!)

Innan september var slut så hann Johan L med att göra en fantastisk tid på maran i Berlin, han var inte långt efter Kipchoge som satte nytt världsrekord – grattis! Ni kan läsa Johans underhållande race report här under Tävling : Tävlingsberättelser

Vi som har lagt upp träningsschemat för oktober hoppas att träningsvariationen lockar er till träningspassen. Det blir en liten lättare nedtrappning och flertalet av våra långpass går söderut. Tisdagen den 25 oktober får ni plocka fram era pannlampor, då det blir en runda runt Kungshultskogen och en runda in mot skogen vid Brukshundsklubben i östra Laröd.

Lördagen den 22 oktober är fest. Inbjudan kommer via mail och sista svarsdag är den 12 oktober.

Vi ses vid träningen
Birger, Hans, Jonny och Leif

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.