Träningsschema för november

Klockan är omställd till normaltid och när vi nu går in i november så blir det till att på vardagarna vara utrustad med antingen reflexväst eller lampa. Den här månaden skall vi ta det lugnt. För de allra flesta är tävlingssäsongen avslutad och därför är det bra att låta kroppen få återhämta sig. Kvalitetsträningen blir företrädesvis förlagt till backar som även ger styrka även om månadens första pass blir vad vi själva tillsammans gör det till. Söndagsrundorna kommer gå antingen i österled eller norrut. Den skrala uppslutningen på förra årets arkitektrunda gör vi ett nytt försök med i år. Den kommer gå i mycket lugnt tempo med många stopp och kanske ser ni stan med lite andra ögon efteråt.

Novembercoacherna
Anders, Michael O och Johan L

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.