HbgM-genrep 6/8

Hej alla glada löpare – speciellt ni som ska springa Helsingborg Marathon i år!
Liksom tidigare år så kör vi ett väldigt lugnt sista extralånga långpass inför HbgM. I år samarbetar vi med HbgM, och kan erbjuda lite bättre support än tidigare år. Start vid Dunkers Kulturhus kl 10 söndagen den 6e augusti. Det blir ett utmärkt tillfälle att testa din förmåga och ”gameplan” inför loppet 2/9.

Så här springer vi:
HbgM-banan första 4,5km. Därefter vänster längs halva Rusthållsbacken och Kummelgatan så att vi ansluter till HbgM vid 12,5km, precis innan ramlösaparken. Resten blir i stort sett längs HbgM-banan, men om man vill så kan man korta av genom att ta sig över Sofierovägen i slutet och skippa 3-4km där. Sammanlagt blir hela rundan ca 35 km, se sträckningen här: http://bit.ly/HLK-20180812 (eller här på Garmin Connect för att lägga in på egen klocka eller tanka ner som GPX/FIT: https://connect.garmin.com/modern/course/59043441). Tempot anpassas efter deltagarna, och det kommer att finnas vägvisare för många olika tempon.
Energi i form av Umara sportdryck kommer att finnas i Jordbodalen efter ca 10,5km och i Mariastaden efter ca 22,5km Det går att hitta vattenkranar längs med rutten – i Jordbodalen (10km), Olympia (14km), Pålsjö (20km och 26km) och Strandpromenaden (32-35km).
Efter målgång så startas grillen och alla bjuds på korv, öl och vatten.

För att vi ska kunna planera rätt antal muggar/korvar/etc så vill vi gärna att du svarar ”Kommer” på Facebook-evenemanget eller skickar ett mail till hbgm-genrep@hlk-92.se

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.