Dags att beställa kläder

Hej klubbkamrater!

Efter onsdagens styrelsemöte har vi i “klädgruppen” blivit tvungna att inse att vi måste vara lite mer restriktiva vid vår nästa klädbeställning eftersom vi för tillfället har ett stort kapital bundet i vårt klädlager. Vi bestämde därför dels att vi måste veta att intresset för nya kläder är tillräckligt stort innan vi beställer och dels att vi inte kommer kunna beställa massa kläder extra till vårt lager.

Eftersom vi alltid har ett minimum om 25 i antalet för varje plagg vi beställer har vi också bestämt att det i nästa beställning endast kommer bli aktuellt att beställa hem den långärmade tröjan vi pratat om samt en något tunnare mössa med reflexer. Nya t-shirtar blir vi tvungna att vänta med till nästa “sommarbeställning”. Den långärmade tröjan kommer kosta 500 kr och mössan kommer kosta 280 kronor.

För oss som medlemmar innebär detta alltså för att man ska vara garanterad att få en tröja/mössa så måste man “tinga” detta tillsammans med uppgift på vilken storlek man isf vill ha. Detta måste göras före söndagen den 27 september för att vi sedan ska kunna göra en beställning. Anmälan är alltså inte bindande men försäkrar dig att du får en tröja/mössa om du gillar dem när de kommer. Som vi skrivit tidigare, kommer vi att hålla oss till samma design som vi har i T-shirt och jacka. Plaggen vi haft hemma för att känna på är dessa:

HLK mössa HLK tröja1

…de är alltså inte i HLK-design än. Tröjans tänkta utseende är såhär:

hlk tröja… och vi behöver väl inte säga vilken färg det kommer att vara på mössan.

Maila nedanstående info oss på klader@hlk-92.se


Namn:
Storlek tröja: S/M/L/XL
Storlek mössa: 56-59
Intresserad av Långärmad: J/N
Intresserad av Mössa: J/N


Med vänlig hälsning

/Gabriella & Katja

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.