December – siktet inställt!

Nu är det dags att börja satsningen mot vårens lopp – för många är det Hamburgs mara eller halvmara i slutet av april som gäller. För att vi ska klara av alla tuffa träningar fram till dess utan skador och överbelastningar så behöver vi bygga upp oss. Därför innehåller december mycket styrka och löpskolning – men som alltid så är det den egna förmågan och viljan som styr hur mycket man vill ta i. Det viktigaste är att alla tycker det är roligt!

Två gånger under månaden kommer vi att köra söndagspass inomhus. Kom dit uppvärmd kl 12:15, eller följ med på den gemensamma uppvärmningen utomhus med start en halvtimme tidigare, kl 11:45. Första söndagen ska vi försöka oss på intervallstege/fartlek enligt Moneghetti

Lördagen den 9e är det två sociala evenemang: Stora Julelöpet och Helping Hand Marathon. Information om Stora Julelöpet finns nog bara på Facebook, men det är en tur som är tänkt att starta i Helsingör och efter ett par fikastopp avslutas i Köpenhamn. Ca  46km beräknas. Info om Helping Hand Marathon finns här.

Tisdagen den 12e kör vi löpning varvat med hopprep. Det är bra om alla tar med eget hopprep. Några extra kommer att finnas att låna.

Coopertestet den 28e kör vi på den uppmätta 3km-rundan på cykelbanan runt Olympia och Fredriksdals trädgård. Samling som vanligt vid Pålsjö kl 18.

Vi avslutar månaden med en smäll, när vi tar på oss våra lila jackor, tröjor eller linne (?) och springer 5 eller 10 km i Sylvesterloppet.

Spring snyggt!
Hasse, Jonny, Magnus & Mats

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.