Gott nytt träningsår

Vad är målet för 2018? Är det nya PB på någon av de klassiska distanserna eller är det bara att kunna genomföra några eller något av loppen med hyggligt resultat. Var och en sätter sitt eget mål men tillsammans hjälps vi åt att se till att coacha och peppa varandra så vi når våra mål. Kommer man sedan på träningarna och genomför dem så ökar möjligheterna dramatiskt att du skall lyckas med ditt mål. Januari är en månad då vi skall jobba med uppbyggnadsträning. Det innebär att vi skruvar upp tempot lite från december. Den obotlige optimisten har för tredje gången lagt in djupsnölöpning. När detta skrivs så är det fortfarande tre veckor kvar så än kan vi hoppas. Alternativ finns som ni ser. Två söndagar är vi ute i de perifera delarna av stan medan de två andra håller vi till i friidrottshallen. Observera tiden. Vi kör uppvärmning från och med 11.30 dessa dagar med samling utanför hallen. I övrigt bjuder vi klassiska inslag men lite nytt. Månadens sista pass är som vanligt nytt.

Väl mött önskar
L-B, Anders B och Johan L

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.