Februari – träning

Dags för årets kortaste månad och vi bygger vidare mot toppformen till våren. Träningsprogrammet hittar ni som vanligt till höger under rubriken ”Träningsschema” och som synes är det med en del kända inslag & rundor, men kanske även lite som är mindre välbekant. Vi kommer att köra en del nyttiga, muskelstärkande pass och ökar även på distanserna lite grann på våra söndagspass.

Notera söndagen den 18 februari då vi medelst Skånetrafiken förflyttar oss till Höganäs för att sedan ta oss tillbaka till Helsingborg via den klassiska Hamn-till-hamn-sträckningen. Vi håller tummarna för ett vackert väder och vinden på rätt håll så att vi får en fin tur söderut längs den nordvästskånska kusten.

Med hopp om en inspirerande träningsmånad och spirande form!

// Martin L-F, Urban N, Thomas F & Jens L-F

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.