Nyhetsbrev

HLK-92 har under 2018 gjort två gemensamma löparresor, en till Hamburg och en till Köpenhamn. Båda resorna har varit väldigt lyckade med många deltagare och vi kommer köra repris på både Hamburg och Köpenhamn 2019.

Många HLK:are var engagerade när Helsingborgs Marathon ställde till med löparfest i Helsingborg. Vi hade löpare både på halv- och helmaran samt ett lag som sprang stafett. Några agerade farthållare och andra var aktiva som funktionärer längs banan. Kul att HLK fick vara med och bidra till denna löparfest.

Kläder
Nu är det dags att beställa nya löparkläder, se bifogad länk nedan. Shopen kommer bara att vara öppen till den 14 november och därefter går det inte att beställa. Leverans beräknad till v. 1. Gå in redan nu och botanisera bland utbudet. Trimtex har som minimikrav att vi beställer minst 5 st. av respektive plagg. Styrelsen har bestämt att HLK inte ska ligga på något lager vilket innebär att något plagg kan utgå om vi inte uppnår mininivån. Detta vet vi först efter att alla har beställt och betalat. Går något plagg inte igenom kommer pengar att återbetalas. Leveransen kommer att ske till klubben som sedan delar ut beställda plagg.

Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/helsingborgs-lk/

Julafton
En årlig tradition är att Stig Ullmark bjuder på glögg och pepparkaka på julaftons förmiddag. Vi samlas kl. 10:00 vid Krematoriet. Efter glöggen springer vi gröna 7:an tillsammans.

2019
Några HLK:are har anmält sig till Hamburg halvmaraton den 28 april 2019 som nu är fullbokad men Hamburg Marathon går att anmäla sig till. Lars-Bertil har hittat ett hotell som ligger nära starten och enligt honom kan vi gå tillbaka till hotellet efter loppet och äta frukost. Där finns en spaanläggning med pooler som vi kan utnyttja efter loppet. Tanken är att vi åker ner på lördagen och hem på måndagen. Vi vet idag att Jonny, Hans R, Magnus H, Johan J, Martin, Lars-Bertil och Peter M har anmält sig. Kontakta Lars-Bertil om du anmält dig men inte är med på listan. Startlistan publiceras i januari. Detaljerat program för resan kommer publiceras på hemsidan inom kort.

Johan Lundgren och Lars-Bertil planerar att springa Medoc Marathon den 7 september 2019. Ta kontakt med dem om du är intresserad av detta lopp där energidrycken och bananerna är utbytt till vin och ost samt att man klär sig ut sig i ett bestämt tema. Mer information finner du på https://www.marathondumedoc.com/en/

 

Svenska Spel, gräsroten
HLK-92 har anslutit sig till Svenska spels gräsroten, där föreningar får del av spelinsatser. Som spelare kan man stödja upp till tre föreningar som sedan kan få återbäring. Gå gärna in och stöd HLK-92 samt sprid gärna budskapet till nära och kära, på så sätt kan det bli en slant till föreningen. Hur man anmäler se bifogad länk:
https://www.svenskaspel.se/grasroten?flik=omgrasroten

Vad händer för övrigt 2019. Så klart träffas vi på HLK-92:s träningspass och hoppas att vi får hålla oss skadefria. Glöm inte att planera in Köpenhamn halvmara den 15 september 2019.

Ska du springa något lopp och vill ha rese- och tävlingssällskap, gå in på HLK:s Facebook sida och berätta så kanske fler blir intresserade att hänga på.

Vi ses på träningen

/ Styrelsen

 

Information för att komma in i webbshopen
Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto
Läs instruktionerna i det mail som du har fått eller skicka mail till info@hlk-92.se för att få instruktioner.

Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.