Vi går mot ljusare tider

Välkomna alla till ett nytt löparår. Vi mjukstartar redan på nyårsdagen med en Revetrunda. Observera tiden. 13:00 borde alla ha vaknat men ända inte så sent att kvällspizzan missas. Med en dåres envishet som provar vi för fjärde året med djupsnölöpning där ersättningen blir sandstrandslöpning om Kung Bore inte är med oss. Däremellan kommer vi att skruva upp tempot lite med lite tuffare kvalitetspass och söndagspassen står det visserligen fortfarande bara 20-22 km men det skadar inte att lägga på några km själv före och efter. Löpskolning som vi har varit så duktiga på under slutet av 2018 fortsätter vi naturligtvis med minst en gång i veckan och här bjuder vi in vem som helst att leda den. Passet som vi utgår från Jordbodalen kommer att preciseras närmare veckan innan.

Januaricoacherna

Miriam, Michael O och Johan L

PS Här kommer rundan vi skall springa på tisdag 29/1: http://www.funbeat.se/tracks/index.aspx?RouteID=8234128

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.