Träning mars

Då släpper vi träningsprogrammet för mars och som synes blir det en blandad kompott med lite nytt, lite gammalt och några specialare.

Söndagen den 3 mars blir det Vasaloppssöndag med löpning och styrka som det tidigare gjorts ett separat utskick om. Notera att vi samlas kl 10:45 på Aktiverum (Kullavägen/Södra Tvärgången 3) och glöm inte att ta med hänglås till förvaringsskåp samt träningsskor för inomhusbruk. Efter en lättare löprunda utomhus i ca 45 min blir det med start 12:15 en timmes inneträning under ledning av Magnus Larsson från Aktiverum med fokus på styrka, core och andra muskelgrupper som vi löpare har nytta av. Efter dusch avslutas sedan dagen med en bit mat på restaurang Åliven (Kullavägen) för den som så önskar. Restaurangbesöket är för egen bekostnad och har ni frågor kring detta pass så kontakta Hans Rosenkvist.

Söndagen den 17 mars är det Seedningsloppet, men vi kör även en vanlig söndagsträning under Martins ledning för den som vill springa lite längre.

Slutligen så söndagen den 31 mars så vidgar vi vyerna och ger oss iväg utanför kommunens gränser till metropolen Bjuv. Färdmedel är Pågatåg med avgångstid kl 10:17 från Knutpunkten. Från Bjuv tar vi oss löpande tillbaka till Helsingborg via Mörarp och Hjortshög på vägar som vi inte frekventerar så ofta. Passet avslutas vid Das Backhaus mittemot Knutpunkten där den som är sugen kan ta sig en fika.

Väl mött i löparspåret!

// 2 x H-son + 2 x L-F

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.