Sommarschema

Under juli och augusti finns det inga träningsansvariga utan vi som är där tar ett gemensamt ansvar att träningspassen kan genomföras. Titta igenom vad dagens träningspass innehåller innan du sticker upp till Krematoriet. Improvisation är välkommet!

Två specialare har dock smugit sig in i julischemat:

  • 14/7 följer vi med på HbgM’s event och provlöpning av första halvan av HbgM. Samling nere vid starten (Dunkers kulturhus) kl 10:00
  • 23/7 försöker vi förena nytta med nöje genom att städa i vår favoritskog. Plogging har blivit ett populärt begrepp. Det är osäkert om det behövs, men någon kanske vill ta lite omvägar… Tänk på att vi bl a ska träna upp vår benstyrka, så när vi plockar upp skräp så gör vi det med knäböj, utfallssteg eller liknande 🙂

Passa gärna på att avsluta passet med ett skönt bad i Öresund.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.