Sommarschema – augustispecial

Under augusti finns det inga träningsansvariga utan vi som är där tar ett gemensamt ansvar att träningspassen kan genomföras. Titta igenom vad dagens träningspass innehåller innan du sticker upp till Krematoriet. Improvisation är välkommet!

Två specialare har dock smugit sig in i augustischemat:

  • 8/8 springer vi ett pass som återkommer årligen tre veckor före HbgM. Ett event är skapat på Facebook (med över 100 intresserade deltagare) och HbgM är “medarrangörer”. Vi springer enligt http://bit.ly/HLK-20180812 låååångt, men eftersom vi känner till banan så väl så kan var och en vika av var de önskar. Viktigt dock att informera medlöpare om sina planer så att man inte plötsligt överger någon som inte hittar. Samling nere vid starten för HbgM (Dunkers kulturhus) kl 10:00.
  • 27/8 kör vi ännu ett pass med Plogging , denna gången längs seedningsloppet-banan. Vi startar passet som vanligt i Pålsjö kl 18 och tar oss medelst sakta jogg till starten vid fontänen framför IH – där vi troligen är ca 18:15. Det kan bli mera skräp att plocka upp här (jämfört med i Pålsjö skog som för några veckor sedan), så McDonalds vid Ängelholmsvägen har lovat att de ska ge oss tillgång till deras container att slänga i. Tänk på att vi bl a ska träna upp vår benstyrka, så när vi plockar upp skräp så gör vi det med knäböj, utfallssteg eller liknande 🙂
    Ni som var med senast kommer säkert ihåg att det inte blev några bra kilometertider, men det är bara en fördel för alla som ska springa HbgM på lördagen.

Passa gärna på att avsluta passen med ett sköna bad i Öresund.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.