Hösten är här

Vi går nu in i september, den kanske bästa månaden på året för löpning. Det är oftast inte jättevarmt och luften är hög och klar. Någon väderprognos för de närmaste 30 dagarna har vi inte men däremot bjuder vi på 11 härliga pass för att spetsa formen inför höstens lopp. Redan första veckan kör vi Cooper test på Hasses runda. Förhoppningsvis skall alla som var med i våras springa snabbare nu.

Den 15:e lär det vara glest med HLK´are vid soptunnan på Pålsjö. Vi är nämligen 17 som springer halvmaran i Köpenhamn. För de som stannar kvar på hemmaplan erbjuder vi valfri runda den här söndagen. Två dagar senare så ersätts passet med besök på Löplabbet. Ett perfekt läge att skaffa nya dojjor för att få skön löpning resten av året.

Sista söndagen i september åker vi till Kullaberg för skön prestigelös traillöpning.

Välkomna

Philip, Calle och Johan L

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.