Träning i februari

Träningsschemat för februari innehåller många av favoriterna för de träningsansvariga. Som brukligt med Hasse som delansvarig så blir det ett flertal pass söder-/österut. Några specialare under månaden är

  • 9/2 springer vi HbgM på “fel” håll. Vi startar vid ingången till Fredriksdals Trädgårdar och springer till startlinjen. De som vill springa en liten extrarunda kommer redan kl 9:50 – förhoppningsvis går det att ta rundan inne på Fredriksdal då. Det finns viss risk för trevliga omvägar på några hundra meter, om andan faller på…
  • 13/2 håller vi till i den mörka delen av Pålsjö skog mellan Pålsjö paviljong och gymmet. Vi kommer att springa en reflexbana i obanad terräng, så alla måste ha pannlampa och bör ha terrängskor. Om ni inte har skor för terrängen så kommer det att bli ett alternativ på gångbanan runt om.
  • 16/2 samlas vi vid gymmet i Jordbodalen för ett långpass åt sydost.

Välkomna till februari månads träning önskar
Hasse, Johan & Jonny

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.