Mars träningsschema

Ljuset är på väg tillbaka och förhoppningsvis också värmen även om det kan bli något bakslag. Några har redan börjat träna i shorts i februari. Vi får se om vi blir fler under mars.

Mars träningsschema innehåller fjorton stycken träningspass och en tävling.
Hasse B. (gästtränare) kommer att guida oss söndagen den 8 mars på Springtimes nya distans, 21,1 km. Vi samlas vid Henry Dunkers Plats (bakom Stadsteatern) kl. 10:00. En möjlighet för dig som vill anmäla dig till denna distans den 9 maj.

Söndagen den 15 mars är det Varvet milen som också är seedningslopp till Göteborgsvarvet. HLK-92 kommer inte att ha någon träning denna dag utan vi vill att alla HLK:are är med och springer loppet. Om du inte vill delta kan du stå längs banan och heja på alla medlöpare.

Vi som håller i träningen under mars är…
Caroline, Hans och Magnus

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.