Lugn sommarmånad

Ja då har vi tagit oss igenom hela våren och så mycket tävlande har det inte blivit. Däremot har det varit mycket folk på träningarna och många har förmodligen varit i mycket bra form men inte fått chans att visa upp det. Nu går vi in i juni och då taggar vi ner lite, det är ändå inga tävlingar att formtoppa till på flera veckor. Vi inleder månaden med att köra det uppskjutna årsmötet utanför ordförandes bostad i Maria Park. Här får du en lättförtjänt ”pinne”, årsmötesdragningen och sedan grillar vi hamburgare och korvar med tillbehör. Vi hoppas vädergudarna är med oss. Långpassen kommer gå i nordlig, östlig och sydlig riktning. Det sydliga kommer faktiskt att gå norrut då vi tar tåget till Landskrona från Knutpunkten 9.52 för att därefter springa hem till Helsingborg. Lite sparsamt med intervaller kör vi och det är även klämt in ett barfotapass och då får vi hoppas att det blir fint väder. Ja vi hoppas väl att hela juni blir fin för då får vi 12 härliga pass tillsammans.

Välkomna

Coach Jens, Martin o Johan

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.