Träningsschema januari

Nu hoppas vi på ett bättre 2021.

Vi lämnar 2020 bakom oss och de flesta ser det nog som parentesår. Nästan inga tävlingar men träningarna med HLK har vi inte ställt in utan kört på som vanligt. För att verkligen följa periodiseringen så har vi lagt upp passen för att spegla temat, uppbyggnad och uthållighet. Långpassen är varierade i de tre väderstreck som är möjliga från vår stad och intervallerna är långa. Vi inviger den nya 10 km belysta slingan i Pålsjö samma dag som slutbesiktningen och så ser vi var vi ligger till med Cooper test. Om ni funderar på vad Hasses backar är så är det en hyllning till stadens humormästare Hasse Alfredson, som växte upp på Tågaborg som pratade lyriskt om de tre backarna, Tågabacken, Halalid och Johan Banér och det är dem vi kommer att fokusera oss på.

Väl mött på träningarna

Coach Michael O, Martin J och Johan L

Ps. Johan hälsar att “om det blir normala förutsättningar så skall det inte behövas dubbar utan vanliga löparskor räcker” på tisdagspasset 19/1. Ds.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.