Träningsschema mars

Äntligen är det vår i luften och det börjar bli riktigt behagliga temperaturer ute jag tror att samtliga löpare kan skriva under på att vi verkligen läängtar efter att få testa hur vältränade vi är i ett riktigt tävlingslopp låt oss hoppas att det kommer igång så fort som möjligt!!

Mars månads träning bygger vidare på föregående månad med tema uppbyggnad, fokus ligger på intervaller långa-/back- och snabba varvat med långdistans. Två kvalitetspass kommer vi att samlas på Heden dessa pass kommer att fokusera på snabba intervaller. Ett distanspass tar vi bussen till Höganäs för att springa hela den vackra kuststräckan tillbaka till Pålsjö skog.

Vi hoppas på flera härliga träningsrundor i den sköna vårvärmen.

Vi som håller i mars månads träning är

Anders, John och Johan J

Varmt välkomna!

PS
Observera att träningen den 30/3 kommer att utgå från Hamnplan i Hittarp
DS

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.