Träningsschema april

Formtoppning till vadå?

Reflexvästen och pannlampan packar vi nu in och vi kan förhoppningsvis springa lite mer lättklädda. I tre månader har vi varit duktiga med uppbyggnaden och nu skall vi spetsa till träningen för att kunna göra stordåd när vi skall ut på alla tävlingar. Tyvärr blir det inte så p g a …. men vi behöver ändå få variation i träningen för kunna motivera oss. Till hösten kommer vi få visa att våran träning inte har varit förgäves. Vi som håller i träningspiskan i april kommer bjuda på en del klassiker men även en del nytt finns på programmet och det brukar ju uppskattas. Roligt är det också om vi får se lite nya ansikten men även nygamla är välkomna tillbaka efter vinterdvalan.


Nu kör vi
Coach Jonny, Peter och Johan L

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.