Träningsschema maj

Träningstemat för Maj månad är tävling. Covid till trots gör vi vårt bästa för att upprätthålla detta. Det blir ett tribute run för Springtime den 11e Maj. Dock med start vid Krematoriet så vi sparar det bästa till sist (Pålsjöbacken). Sedan kör vi vår lilla egna tränings tävling Coopers test den 20e maj, vi tror på deltagarrekord denna gången. Söndagar generellt kryddade med några extra kilometer, annars allt som vanligt, förutom kanske lite extra tävlingsmoment i alla träningar, tex vem som vågar bada efter passet den 25e!?

Väl mött!

Jens, Anders & Calle

Tänk speciellt på följande dagar:

  • 9/5 – årsmöte kl 16:00 . Alla som har anmält sig till årsmötet ska nu ha fått ett mail med lite info. Saknar du det så kolla i din skräppost, eller maila till styrelse@hlk-92.se.
  • 13/5 – helgdag, därför startar träningen kl 10:00
  • 27/5 – samling på Sofieros parkering kl 18:00
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.