Träningsschema februari

Efter en träningsmånad med tuffa backintervaller och långintervaller samt långpass på uppemot 25 km kommer vi nu att ta ner tempot en smula. Styrelsen har beslutat att vi i våra ansträngningar att värva nya medlemmar till HLK kommer att starta upp nybörjarkurser på 10 veckor med start 1 feb, därför är februari månads tema -Back to basic- Söndagens långpass kommer att delas in i två grupper – en lite långsammare grupp som springer en kortare variant av rundan och en lite snabbare grupp som springer hela rundan. Tisdagspassen kommer att handla om att hitta ett behagligt löptempo med kortare avbrott för lite core övningar, slutligen kommer torsdagens intervallpass att individanpassas så att vi springer intervallen på tid och inte sträcka vilket innebär att alla får lika lång vila mellan intervallerna. En av månadens tränare var tvungen att kasta in handduken och Peter S har varit snäll och ställt upp med att hålla två pass, men resterande två pass har vi inte någon ansvarig för utan det blir alla som ansvarar för dessa.

Vi hoppas på välbesökta träningspass och förhoppningsvis många nya ansikten.

Varmt välkomna till februari månads träning!

/Anders, John och Peter

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.